Öne Çıkanlar yılanyutankartal

Butik Pasta Siparişlerinde Ücretsiz Kargo Pastam Burada

Butik Pastalar

Pastam Burada firması 28 yıldır lezzetli pastaların üretimini yaparak insanların lezzetli pasta yemesini sağlıyor. Online sipariş yöntemini tercih eden firma aldığı siparişler doğrultusunda deneyimli üretim ekibiyle sipariş edilen pastaların üretilerek teslim edilmesini sağlıyor. Birbirinden lezzetli butik pastalar firmanın uygun şartlar altında yaptığı üretim sonrasında İstanbul’un her yerine ulaştırılıyor.

Butik Pasta Çeşitleri

Pasta satışını online olarak gerçekleştiren firmanın pasta üretimleri arasında butik pasta çeşitleri önemli bir yer kaplıyor. Farklı nedenlerle ihtiyaç duyulan butik pasta çeşitleri kişilerin talebine uygun olarak hazırlanarak özel günlerin lezzetlenmesine yardımcı oluyor. Online olarak sipariş verilebilecek butik pasta çeşitleri arasında ise şunlar yer alıyor; diş buğdayı, doğum günü, bebek, gençlik, söz, yılbaşı, taraftar, sevgili ve çizgi film karakter pastalarından oluşuyor.

Butik pastalarda kutlamadan birkaç gün önceden sipariş verilmesi pastayı zamanında teslim almak için yeterli oluyor. Ayrıca yapılacak kutlamalar için kişi sayısına göre butik pasta firma tarafından hazırlanabiliyor. Bunun için sipariş esnasında kişi sayısının belirlenmesi yeterli oluyor.

Butik Pasta Siparişlerinde Ücretsiz Kargo

İstanbul’un her yerine butik pastaların ulaşmasını isteyen firma butik pasta siparişleri için ücretsiz kargo hizmeti veriyor. Bu hizmet sayesinde pastalar zamanında adrese ulaştırılıyor. Pastalar teslimat esnasında bozulma veya zarar görme ihtimaline karşılık özel soğutmalı araçlarla taşınıyor. Doğum günü ve özel gün kutlamaları için butik pastaya ihtiyaç duyanların özel soğutmalı araçlarla ve ücretsiz kargoyla taşınan pastalara sahip olmaları için siparişlerini vermeleri yeterli oluyor.

Mobil uygulamalarımız:



https://apps.apple.com/tr/app/pastamburada-online-al%C4%B1%C5%9Fveri%C5%9F/id1559194163?l=tr

https://play.google.com/store/apps/details?id=pastamburada.pastamburada

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.