Öne Çıkanlar Salihlide dolar euro fiyatları MOTORİN Ciltbakımı Erdal Can Alkoçlar türkiye

Büşra Meşe Yıldırım Kimdir?

Beyaz TV’de İyi ki Varsın programının sunucusu ve moda tasarımcısı Büşra Meşe Yıldırım kimdir, nereli, Büşra Meşe Yıldırım kaç yaşında, Büşra Meşe Yıldırım ne iş yapıyor?

Beyaz TV’de İyi ki Varsın programının sunucusu ve moda tasarımcısı Büşra Meşe Yıldırım kimdir, nereli, Büşra Meşe Yıldırım kaç yaşında, Büşra Meşe Yıldırım ne iş yapıyor?

Türkiye’nin en çok izlenen kanallarından biri olan Beyaz TV’de sunuculuk yapan Büşra Meşe Yıldırım hakkında internette çok sayıda araştırma yapılıyor ve bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Google başta olmak üzere birçok arama motorunda Büşra Meşe Yıldırım kimdir? Kaç yaşında, evli mi, nereli ve Instagram hesabı gibi terimler aranarak doğru veriye ulaşılmak isteniyor. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Büşra Meşe Yıldırım kimdir?

Büşra Meşe Yıldırım (d. 20 Ağustos 1986, İstanbul/Şişli) moda tasarımcısı ve televizyon sunucusudur. Aslen Gümüşhanelidir. 36 yaşındadır. 3 kız çcuğu annesidir. Büşra Dijital’in sahibi olarak Ümraniye Exen Kule’de faaliyet göstermektedir. Aynı zamanda cumartesi günü Beyaz TV’de İyi ki Varsın programının sunuculuğunu yapmaktadır. 29 Ekim itibarıyla da yeni sezon yayınlarıyla izleyicilerin karşısına çıkacak.

Büşra Meşe Yıldırım’ın kendisine ait oldukça aktif Instagram hesapları bulunmaktadır ve burada milyonlar tarafından takip edilmektedir. Kişisel profili olan @busrameseyildirim’da 1.5 milyon, sadece adını taşıyan @busra’da ise 2.4 milyon kişi kendisini takip listesine eklemiştir.

Büşra Meşe Yıldırım’ın eşi Ayhan Yıldırım kimdir?
Güzel sunucu hayatını 2003’ün ekim ayında Ayhan Yıldırım ile birleştirdi. İnşaat firması sahibi olan Yıldırım 20.10.1978’de İstanbul’da doğdu. Aslen Ordulu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.