Öne Çıkanlar atatürk oprukçu tekin nurhayat volkan Salihli 16 Ağustos 2022 güncel altın kuru

Burak Elmas Florya’yı Yakın Markaja Aldı

Burak Elmas Florya’yı Yakın Markaja Aldı

Galatasaray as başkanı Burak Elmas son dakika bir gelişme ile dikkat çekmeyi başardı. Başkan Burak Elmas'tan Florya’ya yakın markaj geldi. Galatasaray as başkanı Burak Elmas Fatih Terim'in kötü giden durumu engelleyememesi nedeniyle son dakika bir karar aldı. Florya tesislerinde daha fazla mesai harcama kararı alan Burak Elmas Florya’yı yakın markaja aldı.

Fatih Terim ile yollarını ayıran Galatasaray Başkanı Burak Elmas yeni bir atak yaparak Florya tesislerinde daha fazla zaman harcaması gerektiğini ifade eden bir açıklamada bulundu. Fatih Terim ile yollarını ayırmayı asla istemediklerini belirten kulüp yönetimi sıkı bir disiplin gerektiği görüşüne vardı.

Galatasaray'da Sular Bir Türlü Durulmuyor

Sarı kırmızılı ekipte kötü gidişat ne yazık ki bitmek bilmiyor. Galatasaray'da sular bir türlü durulmuyor. İkinci yarıya kötü bir şekilde başlangıç yapan Galatasaray'da Başkan Burak Elmas harekete geçti. Yaşanan bu kötü gidişatın üzerine Burak Elmas Florya tesislerini tam anlamıyla abluka altına aldı.

Florya’yı yakın markaj altına alan Elmas daha fazla mesai harcayacağını belirtiyor. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terimin ani bir kararla istifa etmesi beklenmeyen bir durum oldu. Galatasaray Başkanı Burak Elmas ise kötü giden duruma son vermek için hızlı bir şekilde çalışmalara başladı.

Başkan Burak Elmas Floryayı yakın markaja aldı. Galatasaray taraftarı ise bu durumun bir an önce düzelmesini umut ediyor.

onlineoyun.org

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.