Öne Çıkanlar demagoji banyo oprukçu hüseyin arte

Bülent Uygundan İddialı Açıklamalar

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü olan Bülent Uygun, sakat ve eksik futbolcuların takımı oldukça olumsuz bir şekilde etkilediğini belirtmiştir. Daha sonrasında yapmış olduğu açıklamalarda nasıl başladığınız değil, nasıl bitirdiğiniz önemlidir demiştir. Önümüzdeki günlerde de oldukça iyi bir takım seyirciye izleteceğinden bahsetmiştir.

Süper Lig’in 3. Haftasında olan Çaykur Rizespor, deplasman içerisinde karşılaştığı FT Antalyaspor’a karşı 3-2 mağlup olmuştur. Maçın ardından basın toplantısı düzenlenmiştir. Bülent Uygun açıklamaları sırasında takımın içerisinde oluşan eksikliklerden ve bu durumunda işini oldukça zor bir hale soktuğundan bu dönemin sıkıntılı geçtiğini belirtmiştir.

Remmy, Boldrin, Phiri gibi önemli futbolcuların mevkisel olarak eksiklikleri takım içerisinde büyük sıkıntılara sebebiyet verdiğini de açıklamıştır. Bir ay sonraki sürecin oldukça kritik olduğundan ve bu doğrultuda emin çalışmalar sergileyeceğinden bahsetmiştir. Sakatlar iyileşecek ve transferler de gerçekleşecektir. Böylece herkesin arzuladığı Rizespor sahalarda beklenildiği gibi karşılanacaktır.

Seyirciye İyi Bir Rizespor İzlettirecek!

Bülent Uygun lise nasıl başladığınız değil nasıl devam ettiğiniz ve bitirdiğiniz önemlidir dedi. Bu açıklamaların ardından Rizespor olarak oyun anlayışı, felsefesi ve kazanma azmiyle birlikte oldukça iyi bir takım olduklarını da belirtmiştir. Önümüzdeki günlerde taraftarlara oldukça iyi maçlar izleteceğini de belirtmiştir. Antalyaspor ile karşılaştıkları maçta 96. Dakikada penaltı ile mağlup ayrıldıklarını ve Antalyaspor’u tebrik ettiğini belirtmiştir. Gelecek maçlarda daha güçlü bir şekilde sahalarda olacağını vurgulamıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.