Öne Çıkanlar çeşme türkiye fuar midyat ayhan

Bir Dönemin En çok Satanı: Faraş Süpürge

Süpürge modeli son 200 yılda çok az değişti. Bugün, kiri ve tozu çeken sentetik elyaflı süpürgeler var. Faraş Süpürge Modelleri , Açılı kıllara sahip daha ince, polipropilen liflerden yapılmış süpürgeler de vardır. Daha küçük çırpıcı süpürgeler ve tutması kolay kauçuk saplı süpürgeler de mevcuttur. İnternet, kolay sipariş ve teslimat ile süpürge süpürgelerini her eve getirdi.

Kullanılan malzeme, büyük balyalar halinde paketlenmiş olarak sevk edilen süpürgedir. Demetler çim uzunluğuna ve rengine göre gruplandırılır. Yucca bitkisinden elde edilen sotol lifi daha ucuz süpürge-mısır süpürgelerinde kullanılabilir. Süpürgelik ve sotolü sapa sabitlemek için yaklaşık 18 gauge beyaz metal tel kullanılır. Teli tutamağa sabitlemek için küçük bir veya iki çivi kullanılır. Kulplar genellikle ahşaptır. Bazen Amerikan sert ahşabı kullanılır, ancak kullanılan ahşabın yoğun, ağır, kaba taneli ithal bir ağaç olan ramin ahşabı olması daha olasıdır. Süpürgeleri bir dikiş makinesi kullanarak düz olarak dikmek için kalın sicim kullanılır. Son olarak, süpürgenin çalışabilmesi için tamamen ıslatılması gerektiğinden su gereklidir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.