Öne Çıkanlar 21 Temmuz 2023 güncel altın fiyatları TrinkPara çeşme ödül fuar

Bijuteri sektöründe dev başarı: BİJUTAKİ

Bijuteri sektöründe dev başarı: BİJUTAKİ

BİJUTAKİ son dört yılda hayatımıza giren ve takı sektöründe öncü olmayı başaran bir firma. Bu başarısını da kısa sürede üç şube daha açarak kanıtlamayı başarmış. Markanın kurucusu Abdulkadir BAYKAL KTO Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü mezunu ve yatırım konusunda oldukça fazla araştırma yapan bir girişimci. Bu da sektördeki başarısının en önemli nedenlerinden biri olmuştur. Birçok sektöre hakim olan başarılı girişimci yaptığı çalışmalar neticesinde bijuteri sektörüne yatırım yapmaya karar vermiş ve 2019 yılında ilk mağazasını M1 Real Avm’de açmıştır. Bu süre zarfında sektöre dair önemli eksikleri ve boşlukları doldurmayı başaran iş adamı 2020 yılında biraz daha büyümeye karar vererek 2. Şubesini Novaland AVM’de açmıştır. Ardından hedefleri doğrultusunda ilerleyen marka 2022 yılında 3. Şubesini de Kule Site Avm’de açmıştır.
Markanın bu kadar kısa sürede büyümesinin en büyük nedenlerinden biri de hedeflediği misyonu ve vizyonu. Öyle ki Bijutaki hizmet konusunda hep daha ileriye gitmek için çabalamıştır .“Size her şeyin en güzeli yakışır” sloganıyla müşterilerini daima çok özel hissettirmeyi kendine görev edinmiş bu marka müşteri odaklı çalışmalar gerçekleştiren ve kaliteye önem veren bir işletme olmuştur, bu sektördeki en büyük yeniliği ise “VİP Ürün” olarak adlandırılan kararma, renk atması ve alerji yapmayan ürün garantisidir. Bu konuda oldukça iyi yorumlar alan marka yine aynı şekilde kullan at şeklinde değil de daha uzun süreler kullanılabilen tasarımı ve kalitesiyle gerçek ürünlerden ayırt edilemeyen kaliteli ürünleri müşterilerine sunmaktadır. Ayrıca altın ve gümüş fiyatlarındaki artış nedeniyle Bijutaki ürünlerine daha fazla ilgi gösterilmeye de başlanmıştır. Bu konuda müşteri memnuniyetini sağlayan firmanın motivasyon kaynağı da bu.
Takı sektöründe firmayı diğer markalardan ayıran en önemli özelliklerden bir diğeri de “Altın Kaplama” ürünlerinin oluşu. Kaliteli ve garantili ürün satışı Bijutaki’yi bu sektörde bir adım daha öne taşımayı başarmıştır

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.