Öne Çıkanlar CHATGPT mert şener MANİSA Erzincan benzin ve motorin 2023 güncel fiyatları (1 Ağustos) salihli nöbetçi eczane

Azerbeycan tıp üniversitesi

Azerbaycan'nın Avrupa düzeyindeki ilk uluslararası Azerbeycan tıp üniversitesi olan Azerbaycan Tıp Üniversitesi TOP-10 en iyi özel yüksek öğretim kurumlarında yerini sağlamlaştırmıştır ve şüphesiz Azerbaycan'da tıp eğitimi almak için en iyi seçenektir.Gelişmiş öğrenme teknolojileri, pratik becerilerde doğaçlama için köklü mekanizmaları ile tanınmaktadır.

Günümüzde Bakü Tıp Üniversitesi Avrupa kalite standartlarını karşılayan ve öğrencilere kaliteli eğitim için geniş fırsatlar sunan bir üniversite kompleksi olup ortadoğu ve asyanın ilk uluslararası tıp üniversitesidir.Üniversite eğitim ve bilimsel faaliyetlerin çok çeşitli yönlerini kullanmaktadır.

Uluslararası düzeyde bir üniversite olan Azerbaycan tıp üniversitesi öğrencilerine dünyanın her yerinden yabancı öğretim görevlilerinin görev yaptığı uluslararası eğitim öğretim ortamı sunmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.