Öne Çıkanlar manisa salihli akaryakıt Salihli 15 Ağustos 2023 güncel altın fiyatları benzin ve motorin 2023 güncel fiyatları Salihli benzin ve motorin 2023 güncel fiyatları

Aydın’da orman yangını

Karpuzlu ile Muğla'nın Milas ilçesi sınırında bulunan Çukurköy mevkiinde ormanlık alandan alevlerin yükseldiğini fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri sevk edildi.

Ekipler karadan çalışmalara başlarken, helikopterler de alevlere havadan müdahale ediyor.

Orman Genel Müdürlüğü, yangına ilk müdahalenin 16.50'de yapıldığını belirterek, 2 helikopter, 1 dozer, 8 arazözün söndürme çalışmalarında görev aldığını açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.