Öne Çıkanlar oprukçu hüseyin arte saç Manisada bulunan en iyi piknik alanları

Aslan ÖZCAN Kimdir ?

Aslan ÖZCAN Kimdir ?

Aslan Özcan,
“1986 yılında Sinop’ta doğdu. 5 yaşında İstanbul’a geldi. Halkla ilişkiler Bölümü’nden mezun oldu.
Evli ve 2 çoçuk babasıdır.
Fotoğrafçılık İle Ne Zaman Tanıştınız?
Herkesin farklı ve ilgi çekici bir hikayesi olduğunu söyleyen Aslan Özcan; duygulanarak kendi hikayesini özetliyor: İlk fotoğraf makinem polaroid bir cihazdı. 1996 yılında Almanya’da gurbetçi olan dedem yurtdışından getirip hediye etmişti. Büyük bir hayranlıkla baktığım makinem ile çekimlere başladım. Uzun yıllar polaroid makineler kullandım. Elimden düşmüyordu. Fotoğraflarım da çok beğeniliyordu. 2010 yılında DSLR fotoğraf makinesi alarak bu yolda emin adımlarla yürümeye başladım.
Neden Manzara Fotoğrafçılığını Seçtiniz?
Aslan Özcan, manzara fotoğrafçılığı ile ilgili soruyu şöyle cevaplıyor: “Aslında manzara fotoğrafçılığına geçiş yapmadım. İlk andan beri hep manzara çekimlerine odaklandım. Çünkü içimde doğaya ve kültürel eserlere karşı bir tutku besliyorum. Galata’yı çekmek, Nemrut Dağı’nda sabahlamak, Hasankeyf’te duygulanmak istiyorum. Zaten yorucu tempoya da içimdeki manzara aşkı ile direniyorum”
Fotoğraflarınızı Neden Paylaşıyorsunuz?
Instagram, Facebook ve Youtube gibi platformları kullanarak binlerce kişiye hitap eden Aslan Özcan, paylaşmanın önemini şöyle ifade ediyor: “Bir fotoğrafçı için benzersiz bir kare yakalamak önemlidir. Ancak beğenilmek de bir o kadar değerlidir. Çünkü doğru yolda olduğunuzu bilirsiniz ve emin adımlarla ilerlersiniz. Bu nedenle tecrübelerimi takipçilerimle paylaşıyorum. Onların bana duyduğu güven için ekstra çalışıyorum. “

  • Web Site : https://aslanozcan.com/
    İnstagram: https://www.instagram.com/aslanozcan/
    Twitter. : https://twitter.com/Aslanozcan57
    Facebook : https://www.facebook.com/Aslanozcan57/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.