Öne Çıkanlar demagoji banyo oprukçu hüseyin arte

Araz Supermarket Yeniliklere Açık Bir Marka Yolunda İlerliyor

Araz Supermarket, Azerbaycan’ın önde gelen supermarket markalarından biri olmaya devam ediyor. 2011 yılında perakende sektörüne adım attığında sektördeki hiç kimse Araz isminin marka olacağını ve 10 yıl sonra bugün ülke genelinde 150’den fazla supermarket şubesine ulaşacağını tahmin etmiyordu. Ancak Araz Supermarket kurucuları bu büyümeyi öngörüyordu. Bu nedenle başlangıçta 4 market ile birlikte sektöre hızlı bir adım attı. Araz Supermarket zincirlerinin on yıllık başarısı izlendiğinde sektörde sürekli büyümesinin nedeni olarak müşteri memnuniyeti, uygun fiyat, kaliteli ürün gibi temel unsurlar haricinde yönetiminin yenilikçi anlayışı gösteriliyor. Yönetimin yerinde durmayan sürekli ilerleyen ve çağın gerektirdiklerine uyum sağlayan hatta öncü adımlar atan bir supermarket zinciri kurma fikri bugün meyvelerini veriyor. Araz Supermarket, tüketicilerin en güvendiği, en çok tercih ettiği markalardan biri kabul ediliyor.

Online Supermarket Alışverişi

Araz Supermarket yeniliklere doymuyor, sürekli gelişiyor. Supermarket markasının son hamlelerinden biri online supermarket deneyimi. Market müşterileri artık en güvendikleri markanın ürünlerini birkaç tıkla internet üzerinden satın alabiliyor. Bildikleri, birebir hizmet aldıkları bir market markasının online alışveriş imkanı sunması tüketicilerin konforunu artırıyor, internetten güvenilir alışveriş yapabilecekleri bir platforma sahip olmasını sağlıyor. Araz Supermarket kurucuları, sanal alışveriş deneyiminin kısa sürede benimsendiğini ve marka olarak yeniliklerine devam edeceklerinin sinyallerini verdi. Geleceğe yönelik hedeflerde Araz isminin Azerbaycan’daki tüm şehirlerde boy göstermesi yer alıyor. Vizyon sahibi olmanın daima başarı getirdiğini belirten market kurucuları, müşterilerini yeni sürprizler beklediğinin de altını çiziyor.

Self Servis Yazar Kasa

Yenilikçi supermarket markası Araz, ticaretin güven zemininde, müşteri memnuniyeti kapsamında yapılması gerektiğini belirtirken modern çağa ve pratik anlayışa da uyumlu olmanın başarılı sonuçlar verdiğini gösteriyor. Sanal alışveriş deneyimiyle birlikte fiziki mağazalarında self servis yazar kasa hizmeti veren Araz Supermarket, alışverişte konforu artırmayı bir kez daha artırmayı başardı. Araz markasının bu yenilikçi yaklaşımla ilerleyen dönemlerde çok daha iyi yerlere geleceğini öngörmek mümkün. Azerbaycan halkı sürekli gelişen, büyüyen, yenilenen ve bunu yaparken de uygun fiyat – kaliteli ürün tavrından ödün vermeyen Araz Supermarket’ten memnun olduğunu belirtiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.