Öne Çıkanlar Cengiz Ergün atatürk tus rapor dijital

Alacağınız avize ile eşyalarınızı karşılaştırın

Bireylerin avize alırken alacakları avizelerin evde kullanılacakları alanda eşyalarla uyum sağlamasına önem vermeleri gerekir. Örneğin spor mobilyalara sahip olan bir salon takımı için avangart bir avizenin seçilmesi farklı renk tonlarını tercih edilmesi elbette bir uyum ortaya koyamaz. Öte yandan mutfak gibi evin girişi gibi çocuk odası ve çalışma odası gibi alanlarda da fazla avangart avizelerin kullanılması kullanım alanlarının ağırlığını arttıracak ve bu anlamda ölçüsüz bir tercih olacaktır. Yatak odası avizeleri ise yatak odası takımlarına ve bu alanda kullanılan aksesuarlara uyumlu olmalıdır. Yatak odasında kullanılan avizelerin ışık ayarının yapılabiliyor olması ya da çok aydınlık veya loş bir şekilde kullanım sağlayabilmesi önem arz eder. Çünkü bazen yatak odalarında bireyler çalışma faaliyetlerini gerçekleştirmek maksadıyla daha aydınlık bir ortam isterken bir şeyler izlemek ya da uyumak amacıyla daha loş bir ortama ihtiyaç duyarlar.

Tavcam en kaliteli avizeleri sunar

Tavcam ülkemizde cam sanatını avizeler ile buluşturan ve bu anlamda kaliteli ürünlerin ortaya çıkmasına olanak sağlayan en verimli işletmeler arasında yer almaktadır. Mutfak avizeleri başta olmak üzere evlerin ofislerin ya da yaşam alanlarının dört bir yerinde kullanılabilecek olan çok çeşitli avize çeşitleri ne bünyesinde barındırmaktadır. Aynı zamanda kurulur bu faaliyetleri ile 40'ın üzerinde ülkeye avize ihracatını gerçekleştirerek ülkemize de ciddi anlamda katma değer kazandırmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.