Öne Çıkanlar atatürk oprukçu Salihli 16 Ağustos 2022 güncel altın kuru Salihli 16 Ağustos 2023 akaryakıt fiyatları Mersin Ticaret ve Sanayi Odası

Tuzla’da yenileme çalışmaları devam ediyor

Halkın normal yaşantısına bir an önce dönmesi gayretiyle çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ‘Evde Kal’ çağrısına uyan halkımıza teşekkür etti. Başkan Yazıcı, bu sürede yürütülen çalışmalarla ilgili şunları söyledi: “Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan COVID 19 salgınına karşı ‘evde kal’ çağrıları etkisini gösterdi. Halkımızın zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları sonucu salgının yayılım hızı düştü. Yeniden buluşacağımız güzel günlerin yakın olduğu görülüyor. Ancak halkımızın, yetkililerden yapılan tüm uyarılara zafiyet göstermeden uyması bu günlere bir an önce ulaşmamız açısından büyük önem arz ediyor.

SAHADA EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZLE DURMADAN ÇALIŞIYORUZ

Bizler için çalışan birileri var. Vatandaşlarımız evde kalarak bizlere destek verirken, sağlığımız için canla başla çalışan, büyüklerimizin gereksinimlerini karşılayan, ihtiyaç sahiplerine yemek ulaştıran, şehri ilaçlayan, temizleyen, denetleyen ve güvenliğimizi sağlayan birileri var. Şehrimiz ve ülkemiz için canla başla çalışan emekçi kardeşlerimizin de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı kutlu olsun.

Biz Tuzla Belediyesi olarak, halkımız her gün sokaktaymış gibi ilçemizi temiz ve bakımlı tutmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Parklarımızın eksiklerini yeniliyor, diktiğimiz çiçeklerle yollarımızı ve mahallelerimizi güzelleştiriyoruz. Güzel günlerde mutluluklarımızı paylaşıp özlem gidereceğimiz şehrimizin çehresini vatandaşlarımız için güzelleştirmeye devam ediyoruz. Halkımız dışarı çıktığında, hiçbir rahatsızlıkla karşılaşmadan, özlediği günlerin tadını çıkarması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.