Öne Çıkanlar demagoji oprukçu hüseyin arte koç

Saç Ekimi Tıbbi Koordinatörü Nihat Çiçek Şu Konulara Dikkat Çekti



Saç ekimi operasyonlarında en doğal sonucun kaliteli uygulamalar ve deneyimli bir kadro ile gerçekleştirilmesi gerçeğinin altını çizdi.Ve şunları söyledi ; "Biz BAC Clinic saç ekimi merkezimizde müşterilerimizin hak ettikleri güvenli ve kaliteli hizmeti almaları için bunu prensip haline getirmiş durumdayız.Dünyanın en iyi kliniklerinde görecekleri profesyonel yaklaşımları hastalarımıza sunmaktan dolayı son derece mutluyuz" diye ifade etti.

Ayrıca saç ekimi operasyonlarının ameliyathane standartlarına en yakın koşullardaki operasyon odalarında gerçekleştirilmesi gerektiğini vurgulayarak,yöneticisi olduğu BAC Clinic saç ekim merkezini bu şekilde inşaa ettiklerini dile getirdi.Operasyonların kalitesini arttırmak içinde son teknoloji ekipmanları kullandıklarını da ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.