Öne Çıkanlar TP Token artçı yılanyutankartal güncel 21 Temmuz 2023 güncel altın fiyatları

Profesyonel Psikolojik Destek

Aile terapisti İzmir denilince akla gelen önemli bir isim var. İzmir’de 5 şubede hizmet veren bu uzman ekip çocuk psikolojisinden evlilik terapisine, bireysel psikolojik yardımdan aile danışmanlığına kadar geniş bir alanda hizmet vermektedir. Kurumda, başvuranlara verilen psikolojik desteğin yanında dönemsel ya da düzenli olarak eğitimler de düzenlenmektedir. Geniş bir yelpazede düzenlene bu eğitimlere gerek İzmir’den gerekse de İzmir dışından katılımcılar olabilmektedir.

Verilen Eğitimler

Kurumda düzenlenen eğitimler şöyle özetlenebilir:

  • Ailelere dönük olarak hazırlanan eğitimler,
  • Eğitimcilere dönük olarak hazırlanan eğitimler,
  • Çalışanlar için motivasyona dönük eğitimler,
  • İşverenler için düzenlenen eğitimlerdir.

Farklı başlıklar altında düzenlenen bu eğitimler bireysel olarak yapılabildiği gibi, özel ya da devlet kurumları için kurumsal olarak da hazırlanabilmektedir.

Eklektik Psikoterapi

Eklektik psikoterapi eğitimi yılda bir kere olma üzere düzenlenir. Bu eğitim İzmir psikolog, psikolojik danışman, sosyal hizmet uzmanı ve psikiyatristler için hazırlanan bir eğitimdir. Bu eğitim kapsamında katılımcılara çeşitli psikoterapi yöntemleri uygulamalı olarak verilmektedir.

Oyun Terapisi Eğitimi

Ülkemizde son beş yıldır kullanılmaya başlanan oyun terapisi de eğitim alanlarından bir tanesidir. Burada amaç çocuklara oyun oynarken aynı zamanda terapi vermektir. Bu alanda ister ailelere ister bu alanda hizmet vermek isteyen profesyonellere eğitim verilmektedir. Kendini bu alanda yetkinleştirmek adına İzmir pedagog eğitiminin önemli bir parçası haline gelmeye aday bir eğitimdir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.