Öne Çıkanlar oprukçu hüseyin arte saç Manisada bulunan en iyi piknik alanları

Oğullarını öldüren anne ve babaya haksız tahrik indirimi

Kestel’in Gürsu TOKİ yolunda bulunan ormanlık alanda 14 Mart’ta, erkek cesedi bulundu. İhbar üzerine bölgeye giden İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, hayvanların parçalayıp, sol kolunu yediği cesedin evli ve 1 çocuk babası Şenol Rençber’e ait olduğunu belirledi. Yapılan araştırmada, Şenol Rençber’in ‘cinsel taciz’, ‘uyuşturucu kullanmak’, ‘kasten yaralama’ ve ‘kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ gibi birçok suçtan emniyette kaydı olduğu saptandı.

Rençber’in komşusuna cinsel içerikli mesaj attığı için 9 Martta Bursa Adliyesi’nde mahkemeye çıktığı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı, bir daha da kendisinden haber alınamadığı tespit edildi. Bunun üzerine Rençber’in komşusu olan çift  ifadeye çağrıldı. Çift, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Ekipler, son olarak Şenol Rençber’in adliyeden babası Telat Rençber ile çıktığını ve 16 SIB 37 plakalı araca binerek uzaklaştıklarını tespit etti. Telat Rençber, ilk ifadesinde oğlunun ölümü ile ilgisinin olmadığını öne sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.