Öne Çıkanlar acıhaber trakya Salihli gram altın ve çeyrek altın fiyatları kuaför oyunculuk

Natura Ahşap Bakım Masası

Natura Ahşap Bakım Masası

ProBed olarak yerli sedye üreticilerinden bir tanesiyiz. Siz değerli müşterilerimize sedye ürünlerinin her kullanım alanında yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sedye kategorisindeki ürünlerimizin bir diğeri de ağda sedyesi ürünü. Bu ürün ile ağda yaparken müşterilerinize konforu iliklerine kadar hissettirebilir, siz de işlem esnasında ağda sedyesi ürününün size sunduğu kolaylıklar ile işleminizi oldukça kolay bir hale getirebilirsiniz.

Kişisel bakım, hijyen ve pek çok daha sebepten ötürü vücudumuzda bulunan tüylerden kurtulmak isteriz. İşte bu aşamada ağda yüzyıllardır uygulanan yöntemlerden bir tanesidir. Ayrıca ağda en çok tercih edilen tüy alma yöntemlerinden bir tanesidir. İstenmeyen tüylerden kurtulmak için ağda dışında pek çok yöntem daha bulunmaktadır. Etki süreleri bakımından birbirinden farklı bu uygulamalar arasında ağdanın hala en çok tercih edilen yöntemlerden biri olması şaşırtıcı değildir. Ağda yapılırken özellik konfor oldukça önemlidir. ProBed ağda yatağı ürünleri ile ağda işleminin konforunu artırabilirsiniz.

ProBed olarak Natura Ahşap ağda yatağı ürünümüz ile siz değerli müşterilerimize pek çok avantaj sağlıyoruz. Leke tutmayan ve silinebilir özellikteki deri döşemeleri ile antibakteriyel ve hijyenik bir ortam sağlayan ürünün rengi opsiyonel olarak değiştirilebilmektedir. Yatak platformunda danistede altı santimetrelik süngerler bulunmaktadır. Melamin kaplı beyaz renk mdf gövdeden imaldir. Demonte gönderim sağlanır ve ürünün kurulumu oldukça kolaydır. Esneme yapmaz ve  bu sayede bakım ve ağda esnasında gıcırdama yapmaz. Ürün maksimum olarak yüz seksen kilogram taşıyabilmektedir. Ürünün ölçüleri 700x1900x770 milimetredir.

Yerli ağda yatağı üretici firmalarından biri olan ProBed müşterileri için kalite ve işlevselliği bir araya getirmekte. ProBed olarak müşterilerimizin geri dönüşlerine ve isteklerine önem veriyor, kullanım kolaylığını sağlamak amacı ile çalışmalarımıza her geçen gün yenisini ekliyoruz. Siz değerli müşterilerimize en iyi satın alım deneyimini yaşatmak ana misyonumuz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.