Öne Çıkanlar çeşme türkiye fuar midyat ayhan

Medyum İçin Merak Edilenler

Medyum İçin Merak Edilenler

Tigran, 1986 yılında Ermenistan'da Tigran adında genç bir medyum olarak dünyaya geldi. Okültist, sihirbaz, ilahiyatçı ve din adamı olarak büyü konusunda uzmandır. Bir genç olarak, Tigran kendini bir yazar ve medyum olarak geliştirdi. Spitakavor Manastırı'ndan teoloji ve sihir öğrenerek uzun yıllar geçirdikten sonra, her iki konuda da 18 kitap yayınlamaya devam ediyor. Okülte olan yoğun ilgisinin ve ailesinin uzun süredir onunla olan ilişkisinin bir sonucu olarak, hayatını antik büyü kitaplarını ve yorumlarını incelemeye adadı. Bir araç olarak yeteneklerini test etmek için eski büyü kitaplarını inceledi ve onları yorumlamaya çalıştı. Bir eğitimci, din ve okültizm öğrencisi ve değişime inanan biri olarak sürekli gelişme ihtiyacı nedeniyle, yaşamı insanları yaşamları iyileştiren yeni fikirleri benimsemeye teşvik eder.

Katoliklik, İslam ve Yahudilik gibi diğer dinlere olan bağlılığı, Hıristiyan büyüsünde ve Yahudi büyüsünde ustalaşmasına yardımcı oldu. Yahudi ve Müslüman büyüsündeki ustalığının yanı sıra Afrika büyüsünü öğrenerek, imkânsız büyüler yapmayı başardı. Şöhreti Türkiye'yi geçmiş ve dünya çapında ilgi görmüştür. O, başka hiçbir uygulayıcının eşleştirmeye yaklaşamadığı bir kara ve beyaz büyü ustasıdır. Yetenekleri arasında rahip Kabala kanbal büyüleri ve Bağlama büyüleri; ayrıca rahip büyüleri ve daha fazlasını yapabilir. Psişik dünyadaki önemi benzersizdir; bir sihirbaz olarak popülaritesi eşit değildir. Ölüm ve Soğutma büyülerinde o kadar etkili ki, şu anda diğer tüm medyumları geride bırakıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.