Öne Çıkanlar çeşme fuar ayhan benzin ve motorin 2023 güncel fiyatları Salihli 24 Temmuz 2022 dolar euro kuru

Kılıçdaroğlu CHP’nin yeni seçim sloganını açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları olan Ödemiş Katı Atık Entegre Tesisi, Bornova Havuz İzmir, Çiğli İklim Duyarlı Tarım Merkezi, 364 ESHOT otobüsünün hizmete alınış törenlerine katılmak için kente geldi. Kılıçdaroğlu ilk durağı Ödemiş'te şöyle konuştu:

“NE EZEN, NE EZİLEN, HAKÇA BİR DÜZEN”

*Bu topraklar, bereketli topraklar. Bu toprakları cennete dönüştürmemiz lazım. Bu ülkede beraber yaşamalıyız. CHP olarak biz ülkemizin neresinde yaşarsa yaşasın, kim olursa olsun herkesi kucaklamak istiyoruz. Herkesle barış içinde yaşamak istiyoruz.

*İzmir'in bir özelliği var. Mutlu insanların kenti. İzmir'e gelen herkes bir süre sonra ben İzmirli'yim der. İzmirli onların tamamını kucaklar. Herkes İzmirli olmaktan övünür. Bunu sağlayan belediye başkanlarıdır.

*Belediye başkanları hizmet ederken harcadığınız her kuruşun hesabını vereceksiniz. İhaleleri Facebook'tan yayınlayacaksınız. Herkes bunu görecek. Göstermelik ihaleler olmayacak.

*Bizim düzen, hakça bir düzen. Ne ezen, ne ezilen, hakça bir düzen. Hiçbir ayrım yapmayacaksınız. Bize oy verdi, vermedi, bırakın onları. Her vatandaşa hizmet etmek sizin göreviniz. O insanların gönlünü kazanacaksınız. Fakir mahalleler varsa oralara pozitif ayrımcılık yapın. Daha fazla hizmet götürün.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.