Öne Çıkanlar Salihlide dolar euro fiyatları MOTORİN Ciltbakımı Erdal Can Alkoçlar TrinkPara

İşletmelere Özel Gıda Kapları

Firma online satış mağazası olarak Türkiye geneli için hizmet veriyor. Satış yaptığı ürünler ise işletmelere özel gıda kapları oluyor. Bu gıda kapları genellikle tek kullanımlık ürünler oluyor ve işletme müşterilerinin kullanımı sonrasında atılıyor. Satışa sundukları gıda kapları kullanım alanına bağlı olarak farklı özelliklerde üretilmiş olan ürünler oluyor.

Gıda Kapları Çeşitleri

Gıdaların koyulabilmesi için firma tarafından satışa sunulan gıda kapları dondurma kapları, plastik tabaklar, köpük tabaklar, çorba kaseleri, sos ve şarküteri kapları ve sızdırmaz kaplar oluyor. Bu kaplar özellikle yiyecek üzerine hizmet veren veya fazla çalışanı olan işletmeler tarafından tercih ediliyor. Kapların özel kapakları da bulunuyor. Böylelikle yemeklerin soğuması ve içine yabancı cisim vs kaçması gibi sorunlar yaşanmıyor.

İşletmelere Özel Hijyen Ürünleri

Online satış gerçekleştiren firmanın ürünleri arasında gıda kaplarından farklı olarak hijyen sağlayan ürünlerde yer alıyor. Bu ürünlerden satın alan işletmeler hem kendilerinin hem de müşterilerinin hijyen sorunu yaşamalarının önüne geçiyorlar. Firmanın hijyen ürünleri arasında nitril eldiven, klozet kapak örtüsü, galoş, lateks eldiven, karton bardak maske, viniyl eldiven, kolluk, şeffaf eldiven ve bone yer alıyor. İşletmelerinde bu ürünlere ihtiyaç duyanlar ürünlere bağlı olarak 100, 800, 250 ve 1000 adet şeklinde satışa sunulan ürünleri online sipariş ile alabiliyorlar.

İşletmelere Özel Temizlik Kimyasalları

Türkiye için online satış gerçekleştiren firmanın ürünleri arasında işletmelere özel temizlik kimyasalları da yer alıyor. Bu ürünler mekanların kirlerinden arındırılmasında kullanılabiliyor. Satışa sundukları temizlik kimyasalları arasında oda parfümü, bulaşık deterjanı, yüzey temizleyici, kireç çözücü, sıvı el yıkama köpüğü ve dezenfektan gibi ürünler yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.