Öne Çıkanlar çeşme fuar ayhan hazar erkunt

İş İnsanı Tuncay Güler Yatırım Alanında Fikirlerini Belirtti…

İş İnsanı Tuncay Güler Yatırım Alanında Fikirlerini Belirtti…

Uzun zamandır yatırım alanında oldukça başarılı işler yapan ve aynı zamanda iş hayatını gayrimenkul alanında devam ettiren iş adamı Tuncay Güler son dönemdeki yatırım konusunu değerlendirdi. 
2012 yılında iş hayatına atılan ve gayrimenkul danışmanlığı yapan isim kısa sürede kendini bu alanda geliştirdi. Öyle ki  2014 yılında Altın Emlak Bahçeşehir Ispartakule'deki iki şubede şu an yönetici ve broker olarak çalışmalarına devam etmektedir. Bununla birlikte yatırım alanında da oldukça başarılı işler yapan Tuncay Güler bu konuda fikirlerini belirtti. 
"Son dönemde çoğu kişi yatırım alanında bir şeyler yapmak istiyor. Fakat ekonomideki dalgalanmaları iyi hesaplamalı ve ona göre harekete geçmek gerekir. Ben uzun zamandır bu alanda kendimi geliştirmek için birçok
riski aldım. Çünkü yatırım biraz da risk işi. Bu yüzden güzel bir yatırım bulduklarında risk almayı bilirseniz ileri de bu alanda oldukça başarılı olabilirsiniz. Fakat bunu yaparken prfesyonel bir yardım almakta çok önemli. Bu yüzden bu alanda yeterli değilseniz çok dikkatli olmalısınız. "diyerek yatırım yapacak kişilere tavsiyelerde bulundu. Oldukça yoğun bir iş hayatına sahip olan iş adamı gelecek konusunda da oldukça başarılı projelere imza atmak için çok çalışmakta. Bu alanda da kendini ispatlamak istiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.