Öne Çıkanlar Salihlide dolar euro fiyatları MOTORİN Ciltbakımı Erdal Can Alkoçlar TrinkPara

Ersin’den Şenol Güneş’e Mesaj Var

Beşiktaş’ın kalesini 20 yaşında devralan Ersin Destanoğlu, ortaya koyduğu oyunla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Beşiktaş’ın şampiyonluk yarışından kopmaması konusunda önemli bir pay sahibi olan genç kaleci; ilk 11’e de adını yazdırmayı başardı. Sergen Yalçın’ın da kendisine fazlasıyla güvenerek kaleyi teslim ettiği genç eldiven Avrupa’da da dikkatleri üzerine çeken isimlerden oldu. Süper Lig’de Beşiktaş formasıyla bu sezon 10 karşılaşmada görev alan Ersin Destanoğlu; bu maçların her birini gol yemeden tamamlamayı da başardı. Aynı zamanda da golsüz maç oranıyla da Avrupa’nın en iyi 10 kalecisi listesinde de yer almasıyla kendini gösterdi. Bu performansıyla da Avrupa Şampiyonası’nda yer almak istediğini de göstermiş oldu. ve için adresini ziyaret Edebilirsiniz

Beşiktaş’ın 20 yaşındaki genç file bekçisi adından söz ettirmeye devam ediyor. Ersin Destanoğlu; ortaya koyduğu performansla uluslar arası anlamda da kendini gösteriyor. Avrupa’nın en iyi kalecileri listesine girmeyi başaran genç file bekçisi; son olarak Yukatel Denizlispor maçında da kalesinde gol görmeyen isim oldu. Bu sezon Süper Lig’de toplamda 24 maça çıkan başarılı kalecinin bu maçların 10’unda kaleyi rakip forvetlere kapatarak; izin vermediği de istatistikler arasında yer aldı.

Ersin Destanoğlu; bu listede sahip olduğu 0.38’lik golsüz maç oranıyla yer aldı. Böylelikle Avrupa’nın en iyi kalecileri sıralamasında 10. Yerde bulunmayı başardı. Avrupa Şampiyonası’na da hazır olduğunu böylelikle kanıtlayan genç kaleci; 10. Sıradaki yerini korumaya hazırlanıyor. Bu listenin ilk sırasında ise 0.63 oranını yakalayan Manchester City kalecisi olan Ederson kendini gösteriyor.

Şenol Güneş’e Mesaj Var

Süper Lig’in genelinde kalesinde toplamda 17 gol gören genç kaleci Ersin Destanoğlu; aynı zamanda da 37 net gol kurtarışı yapmayı da başaran isim olarak öne çıktı. Aynı zamanda da Türkiye U21 Milli Takımı’nda da ilk kaleci olan başarılı file bekçisi; öte yandan %88 oranında ilk topu oyuna sokma başarısıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer almayı gerçekten çok isteyen genç kaleci; Yukatel Denizlispor maçı sonrasında da bu isteğini yineledi. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’e de bu isteğini ileten Ersin Destanoğlu; bu uluslar arası turnuvada yer almak için ciddi rakipleriyle mücadele içine gireceğe benziyor. Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır ve Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır ile son derecede zorlu bir rekabet ortamında yer alacak.

Desteği Geri Çevirmedi

Beşiktaş’ın alt yapısından yetişen 20 yaşındaki genç kaleci; bu sezon A takıma yükselerek; ilk 11’de yer almaya başlayan isimler arasında kendini gösterdi. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın da kendisine fazlasıyla güvenerek; kaleye geçirdiği başarılı file bekçisi, kendisine gelen bu desteği layıkıyla yerine getirmeyi başardı. Gelecek maçlarda da aynı performansı sergilemesi halinde Avrupa Şampiyonası adına güçlü adaylar arasında olduğunu gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.