Öne Çıkanlar çeşme türkiye fuar midyat ayhan

Elite Markt Globallesiyor

Elite Markt Globallesiyor

Elite Markt 2019 yilinin Aralik ayinda Eyyüp Kavak tarafından kuruldu. İlk şubesini 21 Mart 2020 tarihinde Solothurn kantonuna bagli Gretzenbach (Im Grund 9, 5014 Gretzenbach) kasabasinda acti. Pandemi sürecininde etkisiyle etnik pazar da adından söz ettirmeye başladı.

Ardindan 2020 yilinin Mayis ayinda Aargau kantonunun Buchs (Aarauerstrasse 40, 5033 Buchs) belediyesi sinirlari içerisinde yeni yerinin tadilat calismalarina basladi. Buradaki şubesini de sıfırdan kendi konseptiyle kuran Elite Markt, ayni yilin Agustos ayinda bu şubesini faaliyete sokmustur. Buchs şubesi nin acilis sürecine paralel olarak 2020 Temmuz ayinin basiyla da yine sinirlari kanton Aargau da olan Suhr (Bahnhofstrasse 3/5, 5034 Suhr) kasabasinda bir marketi de bünyesine katarak sube sayisini kısa sürede 3 e cikarmistir.

2021 yilina 3 sube ile baslayan Elite Markt yeni yila güçlü bir giris yapmistir. Yapmis oldugu kampanyalarla kısa sürede tüm İsviçre de ses getirmeyi basarmistir.

Yine 2021 yilinin Agustos ayinda Kanton Luzern e bağlı Willisau (Hauptgasse 30, 6130 Willisau) kasabasinda 4. şubesini açarak iddiasini sürdürmeye devam etmiştir.

Şubelerinde 10 binden fazla ürün ile müşterilerine hizmet veren Elite Markt 2021 yılında 200 bin üzeri müşteri sayısıyla İsviçre'de etnik pazarda iddiali bir noktaya gelmiştir.

Elite Markt 2022 yilinin Eylül ayinda Zürich Kanton'u Volketswil (Zentrum Volketswil, Im Zentrum 18, 8604 Volketswil) kasabasinda alisveris merkezi icinde 5. subesini, yine Zürich Kantonu Schlieren kasabasinda da 6. subesini Aralik ayinda acmaya hazirlaniyor. Bu alanda Isvicre de kurumsallasmaya giden ilk ve tek sermayeli etnik market olma yolunda faaliyetlerini yürütüyor.

“Kaliteyi ucuza alin“ {Gute Qualität zu Günstigen Preisen} mottosuyla yola cikan Elite Markt subelerini Elite Markt Holding AG catisi altinda birleştirerek kurumsallaşma alanında önemli bir adim atti.

Multi kültürel bir ülke olan İsviçre nin farkli renklerini ve ürünlerini sergileyen Elite Markt, yeni subeleriyle uzun süre bu alanda hizmet etme iddiasinda olmaya kararli.

https://www.elite-markt.ch

[email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/elite.markt

Instagram: https://www.instagram.com/elite.markt/


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.