Öne Çıkanlar Salihlide dolar euro fiyatları MOTORİN Ciltbakımı Erdal Can Alkoçlar izdo

Dış Mekan LED Ekran Kullanımı

Dış Mekan LED Ekran Kullanımı

LED ekran teknoloji, olumsuz hava koşullarına karşı dayanıklıdır. Suyu geçirmeyen teknoloji üretilmiş emniyetli bir üründür. Az enerji harcayarak uzun saatler çalışabilir. Böylece enerji tasarrufu sağlar. LED ekranlar sahip oldukları teknoloji ve koruma sayesinde iç ve dış mekanda kullanılabilir. Renk ve boyutu talep edilen biçimde üretilebilir.

Dış Cephe LED Ekran

LED ekran teknolojisi birçok alanda kullanılmaktır. Kullanım alanları içerinde en sık rastlanan reklamcılık sektörüdür. Firmalar markalarının bilinirliğini artırmak ve pazarlama için gün boyu LED ekranlar aracıyla reklam yaparlar. Dış mekanlar için kullanılan LED ekranlar hitap ettiği kitlenin dikkatini çekmek için büyük boy olarak tercih edilir. Renkler, ses veya parlaklık gibi birçok etken reklamı çekici kılmaktadır. Bu nedenle seçilen LED ekran firma için önemlidir.

Dış cephede kullanılan LED ekranlar boyutlarına göre P3, P4, P5, P6, P8 ve P10 olarak numaralandırılır. Bu ekranlar her ne kadar maliyetli olsalar da marka bilinirliğini artırmak için kullanılan teknolojilerin başında gelir. Alışveriş merkezleri dış mekan da LED ekran kullanımının en iyi örneğidir. Satışları artırmak ve marka bilinirliği için kullanılan LED ekranlar gün boyu kampanya ve indirim duyuruları ile tüketicilerin dikkatini çekmeyi hedefler.

Dış Mekan LED Ekran Fiyatları

Dış mekan LED ekran fiyatı panel boyu ve piksel sayısına bağlı olarak değişir. Teknik olarak belirlenen detayların yanı sıra piksel sayısı, boyut, renk kalitesi, parlaklık veya ses kalitesi gibi özellikleri de fiyatı etkiler.

https://dorateknoloji.com/digital-signage/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.