Öne Çıkanlar Fresh Park CHATGPT üzüm yıldırım süleyman

Crandall’ın Tuhaf Komedisi Bromates

Crandall’ın Tuhaf Komedisi Bromates

Özellikle komedi filmleri ile gülmeyi hedefleyen kişilerin film izledikten sonra beklentilerinden uzak olması üzücü olabilir. Bu aşamada Crandall’ın tuhaf komedisi Bromates, gülmeleri beraberinde getirmek için neredeyse mücadele eden filmlerden. Ayrılmak zordur. En azından bu, 1962'deki hitiyle dünyanın dört bir yanındaki insanların kalbini çalan şarkıcı ve söz yazarı Neil Sedaka için geçerlidir. Şarkı, kalp kırıklığının üstesinden gelmenin derin bir iç gözlem ve devam etme yeteneği gerektirdiği bir film için mükemmel bir ilham kaynağı olacak gibi görünüyor. Court Crandall'ın son filminde ilişkilerinde bir mola veremeyen iki arkadaş Jonesie ve Sid için durum böyledir. Film, kalp kırıklıklarının üstesinden gelmek için birbirlerine destek sistemleri olarak hareket eden bu iki adamı takip ediyor. Eğlendirmek için muazzam bir çaba vardır. Ancak Bromates'in fikirleri, organik kahkahalar sağlayabileceğinden daha hızlı tükenmektedir.

Bromates Filminin Özeti

Filmde Lil Rel Howery ve Josh Brener iki kutuplu en iyi arkadaşlar Jonesie ve Sid olarak rol alıyor. Jonesie ve Sid, kız arkadaşlarıyla ayrılıklarının ardından kalp kırıklığı yaşarlar. Sonra, birbirlerinin üstesinden gelmelerine yardım etmeyi görev edinirler. Dinamik ikili, birbirlerine yardım etmek için yanlış bir girişimde birlikte hareket etmeye karar verir. Arkadaşları “Angry Mike” ve “Runaway Dave”in yardımıyla, planları basit partilerden ve yardımcı merkezli başa çıkma mekanizmalarından hayatı tehdit eden kaçışlara dönüşmektedir. Ve çok geçmeden, yaşanması zor olan tek şeyin ayrılıklar olmadığını keşfederler. Crandall, Chris Kemper ile ortaklaşa yazdığı umut verici senaryosunda ilgi çekici bir komedi özelliği işliyor. Ancak senaryoyu beyaz perdeye taşımak arasında bir yerde, Bromates kaliteli ve eğlenceli bir izleme deneyimi sunmak için mücadele ediyor. Belki de ana karakterler hakkında çok çekici bir şey olmadığı içindir. Bu anlamda Jonesie giden hanımların erkeği iken Sid, kadınlarla ürkütücü olmayan sohbetler yapmakta zorluk çeken daha çekingen bir arkadaştır. Ancak bu karakterleri, ilişkilerinin dışında kalan insanlar olarak ve neden bu durumu çabucak atlatmaları gerektiğini incelemek için nadiren bir fırsat olur. Bromates sabırla izlemeniz gereken filmlerden biri olabilir. Ancak filmi baştan sona kesintisiz izleyebileceğiniz adres fulltimehdfilmizle.com sizlere 4k film izle me seçeneği sunuyor.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.