Öne Çıkanlar rapor Manisa Büyükşehir Belediye Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Salihlide çeyrek altın ne kadar Salihlide adli tatil ne zaman başlıyor

Büyü nedir?

Büyü nedir?

 Büyü kelimesinin anlamı ile ilgili olarak, "burada, bir kişiyi normalde yapmayacağı bir şeyi istemeden yapmaya zorlamak anlamında, insanlara kendi iradeleri dışında bir şey yaptıran herhangi bir yöntem (ritüel) kullanılmaktadır. Örneğin, Vini sevmez sana aşık olur ve bunu kendi isteğiyle değil, ruhani varlıkların baskısı altında yapar. Bir medyum eylemlerini kendi özgür iradesiyle yapmaz, tesiri altındadır. Yaptığı her şeyin farkındadır. Büyülerin tümü ruhani varlıklardır, yani cinler, iblisler ve şeytanlar. Pek çok büyü ritüeli vardır ve bunlardan biri de bağlama büyüsüdür.

Papaz büyüsü nedir?

 Papaz büyüsü, kara büyü sınıfı bir büyüdür. Kaç sınıf büyü öğrenir? Hepimizin bildiği gibi büyüler iki sınıfta öğrenilebilir. Beyaz ve kara büyüler gibi beyaz büyüler de insanların yararına yapılır, örneğin bağlama büyüleri ve seven çiftleri birleştiren aşk büyüleri ak büyü sınıfına giren büyülerdir. Bunun yanında insanların sağlık ve huzurunu bozmak için yapılan büyüler de vardır ve bunlar kara büyüdür. Kara büyü örnekleri olarak rahip büyüsü, soğutma büyüsü, ölüm büyüsü gibi örnekler verebiliriz. Kara büyünün amacı insanlara veya çevrelerindekilere zarar vermektir.

 Bağlama büyüsü nedir?

 Bağlama büyüsü, adından da anlaşılacağı gibi, iki kişiyi duygusal olarak birbirine bağlamak ve ayrılmalarını önlemek için kullanılan bir işlemdir. Bu, ak büyü sınıfındaki sihirdir. Genellikle boşanmakta olan kocalar, sevgililer ve yeni evliler tarafından kullanılır. Bu büyü sayesinde birçok çift boşanmaktan kurtulmuştur ve bu nedenle bu büyü genellikle çiftler arasındaki problemlerde kullanılmakta ve olumlu sonuçlar alınmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.