Öne Çıkanlar demagoji oprukçu hüseyin arte koç

BÜŞRA PERİZ 'DEN YENİ SİNGLE SIRA BENDE !

BÜŞRA PERİZ 'DEN YENİ SİNGLE SIRA BENDE !

SIRA BENDE GELİYOR...

Uzun uğraşlar sonucu sözü ve müziği kendisine ait olan " Sıra Bende " adlı parçası ile müzik piyasasını alt üst etmek istediğini belirten Büşra PERİZ, “müzik piyasasında hakkını vererek iş yapmak artık zor oldu; gerçekten sevenlerime layık harika bir şarkı yaptık, 30.03.2022 itibariyle tüm dijital müzik platformlarından ulaşabilirsiniz” dedi.
Şarkı, ayrılık ile alt üst olan bir kadının ayağa kalkması, kaderine isyan ederek, bağımsız, kuvvetli bir kadına dönüşmesini anlatmaktadır.
Şarkı enstrümental olarak da son yılların en iyi şarkılarından biridir. Hazel Music Co. stüdyosunda kaydedilen şarkıya gitarıyla Serhan Bülbül renk katarken Semih Burcu basgitarıyla, Berk Telkıvıran davulu, Aykut Sütoğlu klarnati ve Modern Yaylı Grubu ise yaylıları ile şarkıda harikalar yaratıyor.

BÜŞRA PERİZ KİMDİR ?
Büşra Periz 1992 yılında Rize’de doğmuştur. Trabzon Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü’nde eğitimini sürdürürken 2008 yılında arkadaşlarıyla “Sonunda Yalnız Kaldım” şarkısını söyledikleri amatör bir video ile Türkiye çapında ün kazanmıştır.
2015 yılına gelindiğinde Enbe Orkestrası’nın “Enbe 2015” albümünde yer alarak; bu albümde İlyas Yalçıntaş ile birlikte söylemiş olduğu “Olmazsa Olmazımsın” isimli parçayla profesyonel şarkıcılık hayatına başlamış; şarkının başarısıyla yapımcı şirket tarafından altın plak ile ödüllendirilmiştir.
2017’de ise türkçe pop-slow tarzında “Bir İstanbul Sabahı” adlı single çalışmasını çıkartmıştır. Bu şarkıda sosyal medya ve benzeri mecralarda toplamda 3 milyondan fazla dinlenilmiş olup; Apple Müzik En Çok Dinlenenler listesinde uzun süre yer almıştır.
2018 yılında ise Duygu Atakan’ın “Ben Şarkı Söylersem” adlı yarışmasını Mustafa Ceceli’nin “Geçti O Günler” isimli şarkısını söylerek kazanmış; Mustafa Ceceli ile birlikte çalışma fırsatı yakalamıştır. Mustafa Ceceli aranjörlüğünde, sözleri ve bestesi Büşra Periz’e ait olan “Küçük Sevgilim” adlı tekli çalışma, Ceceli Müzik prodüksiyonluğunda 29 Haziran 2018’de piyasaya çıkmıştır.

ŞARKININ KÜNYESİ...

Şarkı Adı: Sıra Bende
Yorumcu / Söz Yazarı / Besteci: Büşra Periz
Aranjman/Aranjör: Serhan Bülbül
Mix & Master: Özgür Yurtoğlu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.