Öne Çıkanlar Salihlide dolar euro fiyatları MOTORİN Ciltbakımı Erdal Can Alkoçlar TrinkPara

BERKAY DİNÇ SESSİZLİĞİN BOZDU...

Berkay Dinç uzun zaman sonra sessizliğini bozdu...
2006-2014 dönemleri arasında rap müzik piyasasının yeraltı sanatçılarından ''Berkay Dinç'' namı değer ''BD'' 2020 de yayınladığı ilk single çalışması ''GERİ BASS''ile sessizliğini bozdu.Bu diss parçasıyla yeni nesil rapçilere meydan okuyan BD müziğe geri döndüğünün ve ardı sıra parçalar ve kliplerin geleceğinin sinyanlerini vermişti.2020nin ocak ayından bu yana 5 single çalışması yayınlayan ve hayranlarıyla buluşan Berkay DİNÇ hem instagramdaki geniş hayran kitlesi hem de Youtube üzerindeki dinleyicileriyle piyasaya sağlam adımlarla zirveye çıkacağınıdan emin.Onun hakkındaki daha detaylı bilgilere sosyal medya hesapları ve www.berkaydinc.com üzerinden ulaşabilirsiniz.Şimdi gelin onu biraz daha yankından tanıyalım.

BERKAY DİNÇ KİMDİR ?

BERKAY DİNÇ 02.02.1993 tarihinde İSTANBUL'un KADIKÖY ilçesine dünyaya geldi. İlkokul eğitimine 29 Ekim ilköğretimde Göztepe'de başladıktan sonra, ı MUĞLA'nın MARMARİS ilçesinde hayatına devam etti. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra Marmaris Sabancı Anadolu Lisesi'ne gitmeye başladı ve burada ilk kez MÜZİK ile tanıştı. Arkadaşlarıyla kurdukları amatör stüdyo da beste yapmaya başladılar. Daha sonra 2014 yılında maddi sıkıntılar nedeniyle stüdyosunu satmak zorunda kalmış ve bundan sonra hayatını dans ve spor hocası olarak ve çalışarak kazanmıştır. Aralık 2019'da GERİ BASS single çalışmasıyla müziğe geri döndü ve 4 single daha yaparak piyasadaki yerini aldı ve devamını getireceğe benziyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.