Öne Çıkanlar https:trinkpara.io tekirdağ

Başarılı Kuaför Ali Akduru’nun Öyküsü Dikkat Çekti 

Ankara’da dünyaya gelen ve dünya genelinde başarıya imza atan Ali Akduru’nun başarı öyküsü dikkat çekiyor. Eğitimlerini tamamladıktan sonra 2010 yılında kuaförlük mesleğinde profesyonel saç kesimi ve profesyonel renklendirme ve profesyonel master class eğitimleri vermeye başlayan yetenekli kuaför başarıları ile dünyaya açılmıştır. Türkiye dışında Almanya, Hollanda, Fransa, Belçika, İngiltere, Dubai, Rusya, gibi bir çok Avrupa ülkesinde ve Amerikanın çeşitli eyaletlerinde eğitim vermeye devam etmektedir.

Hem Yetenekli Hem Yardımsever

Kuaför olarak da iki büyük şehirde dükkanı olan Ali Akduru hem İstanbul Fatih’te hem de Amerika’nın New York şehrinde hizmet vermektedir. Oldukça sosyal olan ve yeteneklerini göstermekten çekinmeyen başarılı kuaför televizyon ekranlarında da bulunmuştur. 2019 ve 2020 yılında en iyi kuaför ödülü sahibi olan Ali Akduru aynı zamanda Show Tv’de yayınlanan Kuaförüm Sensin programı ile de birçok kişinin sevgisini ve saygısını kazanmıştır. 
Okullarda yeteneğini birçok öğrenciye de anlatan Ali Akduru bugüne kadar bir çok sanatçı ve işadamı destekçisidir. Ali Akduru şu ana kadar 40 bin çocuğa destek sağlayan HAYIRKAPISI DERNEĞİ kurucusu ve yöneticisi olarak da faaliyet göstermiş ve birçok alanda da oldukça büyük başarılara imza atmıştır 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.