Öne Çıkanlar atatürk banyo çeşe oprukçu hüseyin

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Fatih Altunkaya Kimdir?

Yıllardır boks sporu yapan Avrupa ve Dünya Şampiyonu Fatih Altunkaya, sahibi olduğu “Black Wolves Fight Club” isimli boks kulübünde gençleri spora yönlendiriyor.
Almanya'da yaşayan KİCKBOKS ve boksta Almanya, Avrupa ve Dünya şampiyonlukları bulunan “Kara Kurt” lakaplı Fatih Altunkaya, Mainz’da işlettiği boks okulunda gençlere boks öğretiyor.
35 yaşındaki Altunkaya’nın “Black Wolves Fight club” isimli boks okulunda eşi ise kadınlar için antrenörlük yapıyor. Evli ve iki çocuk BABASI olan Fatih Altunkaya, boks okulunu 2016 yılından bu YANA işletiyor.
Boksun yanı sıra Zumba, Fitness-Boxen, Personal-Training ve Kickboks da öğretildiğini anlatan Fatih Altunkaya, “50 üyemiz var. En küçüğümüz 4 yaşında. En yaşlı üyemiz ise 81. Yani 4 ile 81 yaş arasında herkese hizmet veriyoruz” dedi. Pazar günleri hariç her gün açık olan spor okulunda gençlere sporun önemini, saygı ve disiplini öğrettiklerini belirten Altunkaya, “Boks antrenörlüğünün yanı sıra aile ve çocuklar arasında güvenebilecekleri biri olarak kabul ediliyorum. Çocukların kötü alışkanlıklarından kurtulmaları için yardımcı oluyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.