Öne Çıkanlar acıhaber trakya Manisa Salihli Nöbetçi Eczaneleri Salihli gram altın ve çeyrek altın fiyatları MHP Genel Başkanı Bahçeli

Abdülsamet Gödeoğlu Kimdir ve Nerelidir?

Abdülsamet Gödeoğlu Kimdir ve Nerelidir?

Abdülsamet Gödeoğlu günümüzün genç sinemacı adaylarından birisidir. Çektiği kısa filmler ile adından söz ettiriyor. Kahramanmaraş’ta doğan genç isim şu anda 23 yaşındadır ve Beykent Üniversitesi’nde okuyor. Radyo televizyon ve sinema bölümü öğrencisi olan Gödeoğlu, Özel Beyza Lisesi mezunu olan bir öğrencidir.

Liseden mezun olup üniversite sınavına girmiştir ama birtakım şeylerden dolayı mezuna kalmıştır. Sonrasında mimarlık okumak için yurtdışına çıkmış ama aradığını bulamamıştır.

Belirli bir süre yurtdışında eğitim gördükten sonra asıl istediğinin çocukluğundan beri ilgi duyduğu sinema olduğunu fark etti. Bunu fark etmesinin ardından Türkiye’ye döndü ve hızlıca Beykent Üniversitesi’nde radyo televizyon ve sinema bölümüne başladı.

Kısa Filmleri ile Abdülsamet Gödeoğlu

Abdülsamet Gödeoğlu 23 yaşında bir üniversite öğrencisi olmasına rağmen çeşitli kısa filmlere sahiptir. Eğitim sürecinde her şeyi deneyimlemek ve yeni işler yapmak isteyen genç isim, iyi bir kariyer elde etmeyi planlıyor.

Genç, yaşlı birçok insan ile tanıştığını ve muhabbet ettiğini belirten isim insanlara aktaracak oldukça fazla birikimi olduğundan bahsediyor. Sinema sektörünü seçmesinde ise idollerinden birisi olan Barış Akarsu’nun rolü büyüktür.

ASG imajı olarak adlandırdığı tarzını ise asil, sempatik, gururlu şeklinde tanımlıyor. Sinema sektöründe iz bırakmak ve örnek alınacak bir insan olmak istediğini belirtiyor. Yaptığı açıklamalar ve çektiği kısa filmler ile parlak bir geleceğe sahip olduğunu gösteriyor.

İnstagram =sametgodeoglu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.