Öne Çıkanlar 21 Temmuz 2023 güncel altın fiyatları ödül fuar hüseyin demir traktor

Yaza özel hamile koleksiyonu hazırlandı

Giyim markası DeFacto, kadınlar için yaza özel hazırladığı 2020 Yaz Hamile Koleksiyonu beğeniye sunduğunu açıkladı. Elbiseden tişörte, pantolondan gömleğe birçok kombin seçeneği olan koleksiyon, konforlu ve rahat kumaşlardan oluşuyor.


RENKLİ ELBİSELER, HAMİLE MAYOLARI


Markadan yapılan yazılı açıklamada, “Spordan klasiğe farklı renklerin yer aldığı ürünler, her kadının kendi stiline uygun tasarımı bulacağı koleksiyon cıvıl cıvıl renkleriyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Siyahtan vazgeçemeyenler içinse etekleri tül detaylı bluzlar göz kamaştırırken jean elbiseler tarzıyla fark yaratmak isteyen kadınların tercihi olacak. Çiçekli elbiselerden, omuzlara özgürlük veren bluzlardan, baskılı ve sloganlı tişörtlerden ve çizgili gömleklerden oluşan koleksiyonun favorisi ise hamile pantolonları. Anne adayları için hamile mayoları da bulunuyor” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.