Öne Çıkanlar saç ekimi batı nil virüsü MANİSA AİGAİ ŞEHZADE

Yatırımcıları saat 16:30'a dikkat!

Altın fiyatları son dönemde ABD'de meydana gelen ekonomik gelişmelerden etkilenmeye devam ediyor. Tüm dünyada yükselen enflasyondan ziyade ABD'deki enflasyonun yükselişe geçmesi Altın fiyatları için kritik bir durum oluşturmaya başladı.

Fed'in tahvil alımlarını azaltmayı devam ettirmesi ve faiz artırımına gitme hamlesinde bulunma ihtimali altın fiyatlarında güç kaybı yaratıyor.

Bir süredir 1780,1800 dolar bandına sıkışan ons altın ABD'den gelecek olan Enflasyon verisi ile yön bulmaya çalışacak. Kritik veri bugün TSİ 16:30'da açıklanacak.

Bugün ABD’de açıklanacak TÜFE rakamı kritik önemde olacaktır. Enflasyonist baskıların devam etmesi durumunda Fed’in önümüzdeki hafta gerçekleşecek toplantısında varlık azaltım hızını artırması ve 2022 yılının ilk yarısında faiz artışına gitme ihtimali daha da güç kazanacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.