Öne Çıkanlar Mersin Ticaret ve Sanayi Odası 21 Temmuz 2023 güncel altın fiyatları TrinkPara çeşme türkiye

Saygın Yapı Şirketler Grubu ortağı Özcan Saygın: Salgından sonra sanatsal ve sportif faaliyetlerimize devam edeceğiz

Birçok sanatsal, sosyal,  toplumsal ve sportif faaliyetlere destek veren Saygın Yapı Şirketler grubunun ortaklarından Özcan Saygın, “Koronavirüs salgını bittikten sonra sanatsal, sosyal ve toplumsal sportif faaliyetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Sanatsal, sosyal, toplumsal ve sportif faaliyetlere verdiği desteklerle bilinen Saygın Yapı Şirketler Grubu’nun ortaklarından Özcan Saygın, salgın döneminde bu faaliyetlere zorunlu olarak ara verildiğini dile getirerek, pandeminin bitmesi halinde sanatsal, sosyal ve toplumsal sportif faaliyetlere hız kesmeden devam edeceklerini kaydetti.

Haftanın belli günleri koşu ve basketbol, hafta sonları ise doğa ve dağ yürüyüşü yapan Saygın, “Spor ve sanatın hayatımda büyük bir yeri var. Bu yüzden elimden geldiği kadar bu tür organizasyonlara destek vermeye çalışıyorum” şeklinde konuştu.

“45 yıllık bilgi, birikim ve tecrübemizle çağımızın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz”

Saygın, yaptıkları işlerden de bahsederek, “1972 yılından beri inşaat sektöründe 3 nesildir faaliyet gösteriyoruz. Saygın Yapı ailesi olarak gelişen ve değişen günümüz şartlarını göz önüne alarak, 45 yıllık bilgi, birikim ve tecrübemizle çağımızın ihtiyaçlarına cevap verebiliyor,  konfor ve teknolojiyi daha verimli kullanan yapılar inşa ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ege’nin prestijli bölgelerinde, değerine değer katan projeler ürettiklerini kaydeden Saygın,  estetik, kalite ve güven unsurlarını merkezde tutarak, insan hayatına verdiğimiz değeri gerçekleştirdiğimiz tüm projelerde gösteriyoruz” dedi.

Özcan Saygın Kimdir?

Özcan Saygın, 1983 yılında Aydın’da dünyaya gelmiştir. Muş asıllı iş insanı, Saygın Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı ve ortağıdır. Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi mezunu olan Saygın, Ahmet Yesevi Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamlamıştır. Ayrıca, İngilizce ve Rusça dillerinde de eğitim almıştır.

Spora olan düşkünlüğü ile tanınan Saygın, 10 yıl boyunca lisanslı olarak voleybol oynamıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.