Öne Çıkanlar Salihlide dolar euro fiyatları MOTORİN Ciltbakımı Erdal Can Alkoçlar TrinkPara

Ripple 1 Dolar Olacak Mı? Analist Yorumları

Ripple (XRP), son birkaç gündür karma ticaret seanslarından dış. Kripto paradaki geçtiğimiz haftalardaki fiyat hareketi biraz karışık, kritik dirençlerde yayımlanan çoklu redler, altcoin'in kısa vadeli görünümü için sorun oluşturuyor. Analistler şu an için genel itibari ile XRP'de yükselişe görün, ancak çok çok kişi son konsolidasyon aşamasının daha yüksek bir hamle yapmadan önce sorun oluşturabileceğinizi belirtiyor.

Bir trader, altcoin'in en son yükselişini müteakip 200 günlük hareketli ortalamanın üstünde “güzel bir örnek konsolide edildiğini” belirtiyor. Analist XRP'nin 0,30 doların üstünde yeni bir ralliyi önerebileceğine inanıyor. işinin ehli bir analist ise yakın vadede 1 dolara doğru keskin bir yükseliş hareketi, birkaç önemli ile tetikleneceğine inanıyor ve bunun nedenini öne sürüyor.

Ripple (XRP), geride bıraktığımız hafta süresince gerçekleşen düşük seviyelerden kayda değer bir yukarı trend işaret ediyor. Analistlere göre, XRP'de 0,30 dolar miktarı kritik bir seviye. Uzun bir süre boyunca bu seviyenin üstünde kalabildiği sureti ile analistlere göre, kripto para birimi, onu daha yüksek mesafeye gönderen diğer bir satın alma baskısı elde edebilir. Big Cheds isimli tüccar, bu üzerine düşünerek XRP seviyeleri savunduğu daha fazla yükseliş görmesini beklediğini açıkladı.

Başarılı analist Pentoshi, XRP'de birkaç faktörün tetikleyeceğini vurguluyor. Analiste göre, bu ralli XRP'yi 0,93 dolarlık bölgeye taşıyacak.

Pentoshi, Bitcoin'in 10.000 dolara yükseldikten sonra 8.000 dolara gerileyeceğini saatler öncesinden haber veren bir analist. Önümüzdeki günler ve haftalar, XRP'nin orta vadeli bir değerlendirme için hayati önem taşıyacak.

https://paravadisi.com/kripto-paralar/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.