Öne Çıkanlar yılanyutankartal şok nurhayat volkan emlak dijital

Mirana Kozmetik kurucusu Berkant Uluer Açıklama yaptı

15 yılı aşkın bir süredir e- ticaret hayatında yer alan Berkant Uluer, 'Mirana Kozmetik doğal içerikle tamamen yerli sermaye ile kurulmuş ve Türkiye dışında Ortadoğu ve Avrupa ülkelerine de ulaşmaya başlamış yerli kozmetik markasıdır. Kozmetik sektöründe %100 doğal içerik ile piyasada var olan tamamen yerli ürün olan kozmetik ürünleri birçok ülkede marka yatırımları ve ürün geliştirme çalışmalarına 2020 yılında da devam ediyoruz' dedi.

Yüzde yüz Türk sermayesi ile yola çıkan Mirana Kozmetik özellikle kadınların ihtiyaç talepleri üzerine ürün çeşidini oluşturmuş ve geliştirmeye devam etmektedir. Geçtiğimiz yılın en çok tercih edilen ürünlerinden olan somon dna'sından üretilen, ciltteki eksilen proteini tamamlayarak anti-aging ürünü olan nemlendirici kremlerinden olmuştur.

Geçtiğimiz sene bir çok açıdan zorlu geçmiş olmasına rağmen 60 Milyon TL ciroluk satısı ile %60 büyümüştür. 2020 yılı senesi yüzde yüz yerli üretim olan Mirana kozmetik ürünleri 100 Milyon TL hedefi ile yurt dışı pazarlarında olmayı sürdürecektir.

Mirana Kozmetik kurucusu Berkant Uluer, '' Doğallıktan gittikçe uzaklaşılan bu dönemde yeniden doğaya dönerek yaşamı kurtaracağımıza inanarak yola çıktık. %100 doğal içeriklerle hazırlanan kozmetik ürünlerimiz adım adım başladığımız yolda emin adımlarla hedefimize ulaşacağımız bir planla ilerlemekteyiz. 15 Yıllık ticaret hayatımızdaki deneyimler ile e ticaret platformlarında yer almaya devam edeceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.