Öne Çıkanlar atatürk oprukçu hüseyin tekin nurhayat volkan

 Hurda ile Doğayı Koruma ve Ülke Ekonomisine Katkı Sunma

Hurda, genel olarak kullanım dışında olan malzemelerin posası olarak tanımlanmaktadır. Hurda muhteviyatında pek çok materyali içerebilmektedir. Hurda türevleri olarak en yüksek değere haiz olanlar metal türevleri olarak kabul görmektedir. Hurdaya ilişkin olarak pek çok kişinin bilmediği bir husus vardır. Bu husus, hurdaların geri dönüşebilir malzemeler olduğudur. Hurda çoğu insan tarafından artık kullanılamaz ve iş görmez eşyalar olarak ifade edilir. Oysa ki hurda gizli bir değer olarak önemli işlevlere haizdir.

 Hurda ile Doğayı Koruma ve Ülke Ekonomisine Katkı Sunma

 Hurda sayesinde doğayı korumak ve ülke ekonomisine gelir sağlama hizmetlerinin gerçekleştirilmesi mümkün olmaktadır. Hurdacılık sayesinde işe yaramadığı düşünülen eşyalar çöp olmaktan kurtularak tekrar yaşam için faydalı hale getirilmektedir. Bununla birlikte bu işi meslek olarak yapan  adı verilen üretken ve çalışkan insanlar, bu dönüşüm sayesinde gelir elde etme imkanını yakalarlar.

 Hurda Olarak Değerlendirilebilen Malzeme Türleri

 Günümüzde hurda olarak değerlendirilebilen başlıca malzemeler şöyle sıralanabilir:

 - Demir, bakır, çelik ve kurşun gibi metaller

 - Kağıt, plastik, kauçuk ve cam ürünleri

 - Polyester, eskimiş otomobil lastikleri

 - Endüstriyel atıklar

 - Otomotiv yedek parça hurdaları

 - Ahşap tahta hurdaları

 - Paslanmaz metaller

 Hurdacılıkta Profesyonelleşme Süreci

 Her evde veya özellikle inşaat alanlarında birçok hurda olarak nitelenebilecek eşya bulunmaktadır. Evlerde artık kullanılmayan elektronik eşyalar, metal eşyalar, plastik eşyalar, radyatör, soba, çinko, radyatör, demir, alüminyum gibi maddeler bunlara ilaveten karbon ve kağıt gibi malzemeler hurda eşyalar arasında yerini almaktadır. Hurdacılık işlemleri sayesinde ekonomik bakımdan miadını dolduran artık ülke ekonomisine hiçbir katkısı bulunmayan malzemeler geri dönüşüm sürecine sevk edilerek yararlı hale getirilmektedir.

 İnşaat alanlarında bulunan demir, çinko ve zamak gibi metaller, eskiyen veya kullanılamaz niteliği kazanan otomotiv yedek parçaları gibi ürünler en fazla  gerçekleştirilerek geri dönüşüme gönderilen malzemeler arasında öne çıkmaktadır. Eski zamanlardan günümüzde çevremize bakındığımızda kağıt, karton, pet şişe ve metal parçaları toplayan insanları görmekteyiz. Şahsi olarak yapılan hurdacılık çağımızda profesyonelleşme süreci ile birlikte hurda alımını ve satımını kaliteli ve güvenilir bir şekilde gerçekleştiren firmalar sayesinde büyüyen bir sektör haline gelmiştir.

 Hurda ve hurdacılık, sokaklar arasında yapılan bir hizmetin çok ötesine geçmiştir. Bu alanda profesyonel hizmetler sunan büyük firmaların sektöre girmesi ile birlikte ülke ekonomisi bakımından daha fazla katkılar sağlayan bir konuma ulaşmıştır. Giderek büyüyen bir sektör haline gelen hurdacılık, aranılan ve ihtiyaç duyulan hizmet türlerinin başında gelmektedir. Dünyada ve ülkemizde önemi her geçen gün daha fazla fark edilmekte ve kavranmaktadır. Geri dönüşüme kazandırılan hurdaya çıkan eşyalar doğal kaynakların korunmasında oldukça yararlı olmaktadır.

  

 İstanbul’daki Hurdacınız: Ak Metal

 Ülke ekonomisinin güçlenmesi ve doğanın korunması için gerekli olan hurda alımını ve hurda geri dönüşüm hizmetlerini profesyonel teknik kadrosu ile başarı ile gerçekleştiren Ak Metal, nız olarak yılların verdiği deneyim ve bilgi ışığında hurdacılık hizmetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir. Piyasa koşullarına uyumlu, fahiş fiyat içermeyen hurda fiyatları ile güvenilir ve müşteri bütçe dostu uygulamalara Ak Metal’in güvenilir ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan hizmet anlayışı kapsamında kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

 Güçlü çalışan kadrosu, sektördeki yenilik ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden geniş vizyonu ile birlikte dünya kalite standartlarına uygun çalışmalar yürüten Ak Metal kalite, müşteri memnuniyeti ve zamanındalık hizmet ilkelerinden taviz vermemekte, iş potansiyelini ve müşteri portföyünü her geçen gün daha da büyütmektedir. Dünya standartlarına uygun bir olan optimal fiyat seçenekleri ile istihdam çemberini büyütmektedir. Dürüst ve ilkeli bir duruşu ile geri dönüşüm ve hurdacılık sektöründe öncü firmalardan biridir. Çalışmaları ile diğer firmalara örnek olmaktadır.

 Altyapısının en üst düzeye çıkarmak isteyen Ak Metal Hurdacılık, daha fazla insana ulaşmayı ve geri dönüşüm oranını önemli ölçüde artırarak çevreye daha fazla oranda katkılar sağlamayı hedeflemektedir. Hizmet türleri; alüminyum hurda, bakır hurda, çinko hurda, demir hurda, makine hurdası, kurşun hurda, paslanmaz hurda alımı ve geri dönüşüm hizmetleri olan firmaya internet sitesinde yer alan iletişim bilgileri üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ak Metal Hurdacılık, her bölge, il ve ilçeden hurda alımını gerçekleştirmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.