Öne Çıkanlar TP Token artçı yılanyutankartal güncel 21 Temmuz 2023 güncel altın fiyatları

Enerji Bakanı’ndan elektrik faturası açıklaması

Yüksek gelen elektrik ve doğalgaz faturaları yurt genelinde büyük tepkilere neden olurken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den açıklama geldi.

Basın mensuplarının soruları üzerine Dönmez, “Esnaf, küçük işletmeleri, sivil toplum kuruluşlarından gelen talepler var. Bunların hepsini değerlendiriyoruz. Çalışmalar devam ediyor” dedi.

Dönmez, “Farklı tarife grupları oluşturulabilir mi diye ekiplerimiz çalışıyor, bitince açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

Doğalgaz ve elektrikte önceki haftalarda yaşanan arz sorununa dair de konuşan Dönmez, “Azerbaycan şubat başı itibarıyla günlük 4-5 milyon metreküplük ilave doğalgaz akışı sağladı. İran'dan da henüz tam beklediğimiz kadar olmamakla birlikte belirli oranda akış sağlandı. Bunları değerlendiren BOTAŞ, sanayi kısıtlamalarını dün itibarıyla kaldırmış oldu. Şu an hiçbir alanda elektrik ve doğalgaz kısıtlaması yok” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.