Öne Çıkanlar rapor Manisa Büyükşehir Belediye Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Salihlide çeyrek altın ne kadar Salihlide adli tatil ne zaman başlıyor

Benzin ve motorine indirim

Brent petrolün fiyatındaki bu gerileme araç sahiplerini sevindirdi. Sürücüler benzin ve motorin fiyatlarında indirim beklediklerini her fırsatta dile getirmeye devam ediyor.

Araç sahiplerini sevindirecek haber sektör kaynaklarından geldi. Sektör kaynakları benzin ve motorin fiyatlarının pazartesi gecesinden itibaren yüksek miktarda indirim yapılacağını duyurdu. Rakamların zam öncesi piyasa verilerine göre şekilleneceği tahmin ediliyor.

Brent petrolde yükseliş sonrasın yapılan zamlar pompa satış fiyatlarına yansıtıldığı gibi düşüşlerde aynı şekilde yansıtılırsa sektör yetkilileri benzin ve motorin fiyatında indirimin 4 TL'yi bulabileceğini açıkladı.

Mart ayı başlarında İstanbul’da benzin fiyatı 17 TL’den satılıyordu. Benzin fiyatı ile motorin fiyatı bu ay tam 6 kez zamlandı. Brent petrol fiyatlarındaki artış sonrası İstanbul’da benzin fiyatı 20,35 TL ve motorin fiyatı ise 22,80 TL’den satılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.