Öne Çıkanlar oprukçu hüseyin arte saç Manisada bulunan en iyi piknik alanları

Altın fiyatlarında düşüş

Omikron varyantının daha hızlı yayılmasına rağmen ağır semptomlara yol açmadığını gösteren çalışmalar küresel toparlanmaya dair umutları da destekledi. Oxford Üniversitesi İmmunologu John Bell’e göre Omikron varyantı bir yıl önceki varyantlarla aynı değil ve hastaneye yatmak zorunda kalan hastaların yatış süresi de daha az. Buna rağmen dünyada Kovid-19 vakaları salı günü rekor seviyeye ulaştı.

ABD Başkanı Joe Biden’ın sağlık danışmanı Anthony Fauci ise araştırmaların yeni varyantın çok ağır semptomlara yol açmadığına işaret etmesine rağmen artan vakalardan dolayı hastanelerin dolabileceği uyarısında bulunmuştu.

Geçen haftaya dolar/TL’deki yükselişten destek bularak 1.000 TL'nin üzerinde başlayan gram altın, salı günü dolar kurundaki dalgalı seyri takip etmişti.

Gram altın perşembe günü dolar/TL'deki düşüşün yüzde 10'un üzerine çıkmasıyla 600 TL'nin altına kadar gerilemiş ama cuma günü yeniden 650 TL’nin üzerine çıkmıştı. Haftaya 638 TL’den başlayan gram altın, çarşamba günü 689 TL seviyesinde işlem görüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.