Öne Çıkanlar oprukçu hüseyin arte koç tuğba

Şişli En İyi İngilizce Kursu Hangisi? Türk Amerikan Derneği Yabancı Dil Kursu Eğitimleri Nelerdir?

İngilizce eğitimi bambaşka bir kültürün dili olmasının yanında uygulanmalı öğrenilmesi ile kolay bir şekilde kurs dönemi geçirilmesi mümkün hale gelmektedir. Teorik öğrenmenin yanında uygulamalı İngilizce öğrenilmesi daha iyi ve daha başarılı olmaktadır. Özellikle kurs bünyesinde eğitim veren tüm hocaların alanında deneyimli ve başarılı olması oldukça fazla önem teşkil etmektedir. Son dönemlerde İngilizce öğrenilmesi sürekli değişen ve gelişen dünyada gerekli hale gelmektedir. Bu konuda arayışında olan kişilerin en fazla tercihi olan Türk Amerikan Derneği Yabancı Dil Kursu oldukça profesyonel ekibi ile uygulamalı İngilizce eğitimi vermekte olup daha akıcı ve daha pratik eğitim süreci sunmaktadır.

 Uygulamalı İngilizce Eğitimi

 Türk Amerikan Derneği Yabancı Dil Kursu Mecidiye Şubesi eğitim ve öğretim planını Avrupa Dil Portfolyosunu dikkate alarak hazırlamaktadır. Teorik eğitim İngilizce öğrenilmesi konusunda dilin akıcı şekilde konuşulması için yeterli olmamakla birlikte teorik eğitimler sadece yazı dilini öğrenme de yeterli olmaktadır. Uygulamalı eğitimler sayesinde dili öğrenme ve akıcı şekilde konuşulması hedeflenmektedir. Oldukça fazla tecrübeye sahip hocaları ile birçok ilçede yabancı dil kursu eğitimi veren kurum hizmet alanını genişleterek alanında hizmet vermektedir.

 Kursiyerlerin Başarı Elde Etmesinde Sunulan Destekler

 Her seviyede yer alan kursiyerlerin eğitim sürecini daha verimli şekilde geçirmesi için akla takılan ya da anlaşılmayan konuda ücretsiz özel ders hakkı sunulmaktadır. Bu dersler bir nevi telafi dersi görevi görmekte olup konuların daha iyi anlaşılması adına oldukça faydalı olmaktadır. Hem eğlenip hem öğrenmeyi amaç haline getiren kurum, başlangıç seviyesinden itibaren kurs sonuna kadar öğrencilerle oldukça fazla ilgili olup, her konuda gerekli desteği sağlamaktadır. şişli İngilizce kursları başarısını kanıtlayarak eğitim hizmetine devam eden Türk Amerikan Derneği Yabancı Dil Kursu Kurumu deneyimli ve uzman ekibi ile faaliyet göstermeye devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.