Öne Çıkanlar atatürk oprukçu hüseyin tekin nurhayat volkan

Bakü Devlet Üniversitesi

Bakü Devlet Üniversitesi gazetesi öğretmenler ve öğrenciler arasında kendi okuyucu kitlesine sahip bir basın, profesör-öğretmen ve öğrenciler mahkemesidir. Her sayı, ayda bir kez çeşitli temalı yazılarla okuyucularıyla buluşan bir gazete tarafından karşılanmaktadır.

Bakü Devlet Üniversitesi, hem ulusal hem de üniversite okuyucularını eğitim, bilim, kamusal yaşam, uluslararası ilişkiler ve projeler hakkında bilgilendirmeye yakından katılmaktadır.Üniversite 2019'dan başlayarak, yeni yayınlanan bir gazete BDU'nun gelişiminde ve bilgi teknolojisinde etkili olmuştur.

Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesi ‘nde Müfredatın inisiyatifi, rektör tarafından onaylanan ve ulusal yükseköğretim standartlarını karşılamak üzere tasarlanmış müfredat planlarına dayanmaktadır. Üniversitede eğitim üç dilde yürütülmektedir – Azerbaycan Türkçesi , Rusça ve İngilizce. Ayrıca dünyanın birçok ülkesinden yaklaşık 3.000 fazla öğrenci Bakü devlet üniversitesinde eğitim almaktadır..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.