Öne Çıkanlar acıhaber trakya Manisa Salihli Nöbetçi Eczaneleri Salihli gram altın ve çeyrek altın fiyatları MHP Genel Başkanı Bahçeli

Azerbaycan eğitim

Azerbaycan eğitim dünyasındaki erişimini ve nüfuzunu genişletmeye çalışırken, Azerbaycan devlet üniversiteleri dünyadaki mükemmel üniversitelerle her zamankinden daha güçlü bağlantılar geliştirmekte ve sürdürmektedir.AB'nin bilim programı Olan Horizon 2020, MIT, Oxford Labs ile bağlantılardan kurmakta ve hatta İsviçre'deki Hadron Çarpıştırıcısı projesinde çalışmak üzere doktora ve doktora sonrası öğrencileri göndermiş bulunmaktadır.

Azerbaycan'da üniversite eğitimi almanın maliyetleri oldukça uygundur.Yurt fiyatları 30-60 dolar arasındadır. Yurt ücretlerine konaklama , elek , doğalgaz ısınma , su gibi giderler dahil olup , yurtlarda yemek çıkmamakta fakat öğrencilerin yemek yapmalarına olanak sağlayan ortak kullanıma açık mutfaklarda bulunmaktadır.

Azerbaycan Üniversite fiyatları oldukça uygundur. Azerbaycan'da öğrenciler arzu ettiğiniz bölümde İngilizce , Azerbaycan Türkçesi yada rusça dilinde eğitim alabilrler. Azerbaycan üniversiteleri Yök tarafından tanınmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.