Öne Çıkanlar trakya Salihli gram altın ve çeyrek altın fiyatları kuaför oyunculuk çanakkale

İlk kez Tayland'da görüldü

Tayland'ın Kalasin eyaletinde, ilk kez Kovid-19'un Omicron varyantı toplu halde görüldü.

Channel News Asia'nın (CNA) haberine göre, Kovid-19 görev biriminin sözcüsü Apisamai Srirangsan, Kalasin'de 21 kişide Omicron varyantının tespit edildiğini belirtti.

Srirangsan, enfeksiyonların, bazı ülkelere aşı şartıyla karantinadan muafiyet veren Test & Go programı aracılığıyla Belçika'dan seyahat eden bir çiftten kaynaklandığını belirtti.

Bu yolcuların her ikisinin de seyahatten önce ve aralık ayı başında Tayland'a geldikten sonra negatif PCR testi verdiğini aktaran Srirangsan, "Çift 15 Aralık'tan itibaren semptomlar göstermeye başladı. Testlerinin pozitif çıkmasının ardından Omicron varyantına yakalandıkları doğrulandı." dedi.

Tayland'da ilk yerel Omicron varyantının bildirilmesinin ardından yurt dışından gelenler için karantina kuralları eski haline getirilerek Kovid-19 aşısı yaptıran turistler için muafiyete son verilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.