Öne Çıkanlar rapor manisa nöbetçi eczanleri Manisa Büyükşehir Belediye Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Salihlide çeyrek altın ne kadar

ABD uçak gemilerinin sayısı 3'e çıktı

ABD Genelkurmay Başkan Yardımcısı Orgeneral John Hyten, düzenlediği  basın toplantısında, "USS Nimitz (uçak gemisi) yola çıkmaya hazırlanıyor. 5 bin  askerin yola çıkacağını hesap ettiğinizde onları bir otele yerleştirmiş gibi  bakmıyorsunuz olaya. Az sayıda vaka var, onlar da izole edilmiş durumda." dedi.
Salgının diğer birçok savaş gemisinde de görülebileceğini belirten  Hyten, ordunun salgın ortamında operasyonları nasıl planlayacağı üzerine  çalışmalar yürüttüğünü söyledi.
 
"USS Theodore Roosevelt" uçak gemisindeki vaka sayısı 416
 
"USS Theodore Roosevelt" uçak gemisindeki salgına ilişkin  değerlendirmelerde bulunan Hyten, gemideki vaka sayısının 416'ya çıktığını dile  getirdi.
 
Hyten, Guam Adası'nda karantinada bulunan gemideki 187 askerin salgın  belirtileri gösterdiğini, bir askerin ise Guam'da yoğun bakıma alındığını ifade  etti.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.