Öne Çıkanlar oprukçu hüseyin arte saç Manisada bulunan en iyi piknik alanları

ABD'de kar fırtınası alarmı

ABD'nin kuzeydoğusunda 6 eyalet ve 90 milyona yakın kişiyi etkileyen kar fırtınası şu ana kadar 4 bine kadar uçuşun iptal olmasına yol açarken, yaklaşık 250 bin kişiyi de elektriksiz bıraktı.

Ulusal Hava Servisi, Cuma günü bölgeyi vurması beklenen yağışta Missisippi ve Alabama bölgelerinde şiddetli fırtınalara karşı halkı uyardı.

Ulusal Hava Servisi'nin internet sayfasındaki bilgilendirmeye göre, Texas'tan New England bölgesine kadar uzanan geniş bir alanda yoğun kar yağışının devam edeceği belirtildi.

Ülkenin güney ve orta-batı bölgelerinde de şiddetli fırtına ve buzlanma nedeniyle yollarda ve elektrik hatlarında daha da ciddi sorunların yaşanabileceği belirtilerek halk uyarıldı.

ABD'de Şubat 2021'de kar fırtınası nedeniyle milyonlarca kişi elektriksiz kalmış, ve 1 haftada 69 kişi hayatını kaybetmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.