Büyükşehir'in Personeline Desteği Sürüyor

SAĞLIK

Temel gıda ve temizlik malzemelerinin yer aldığı yardım kolilerini teslim alan belediye personeli, bu sıkıntılı süreçte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün kendilerine verdiği destek için teşekkür etti

Koronavirüs salgınına karşı ilk günden beri etkin bir mücadele sergileyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu süreçte özveriyle çalışan saha personelini unutmayarak onlara yardım kolisi hazırladı. Bu kapsamda Köprübaşı’nda görev yapan Büyükşehir Belediyesi personelleri de yardım kolilerini teslim aldı. Temel gıda ve temizlik malzemelerinin yer aldığı kolileri teslim alan belediye personeli, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, koronavirüse karşı alınan önlemler ışığında etkin bir mücadele sergiliyor. Bu süreçte Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan personeller de vatandaşların sağlık güvenliği için özveriyle çalışıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi de, bu süreçte gecesini gündüzü katarak çalışan saha personellerini unutmayarak 2 bin 650 personele yardım kolisi hazırladı. Bu kapsamda Köprübaşı’nda sahada görev yapan belediye personeli hazırlanan yardım kolilerini teslim aldı.

Başkan Ergün'e Teşekkür Ettiler

Yorumlar (3)

1 7 Ay Önce

1

1 7 Ay Önce

1

1 6 Ay Önce

1

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.