Salihli Haber – Salihlihaber.net

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İş adamı Emin Canbay hedef büyülttü

İş adamı Emin Canbay hedef büyülttü

admin admin -
4 0

SON dönemde yaptığı yatırımlarla dikkat çeken iş insanı Emin Canbay hedef büyüttü. İstanbul Cihangir ‘de bulunan Sarah Oteli ve Nazem Cafe zincirini Franchise sistemi ile Türkiye’ye yayacağını duyurdu. Pandemi süresinde pek çok işletme ve yatırımcının yatırım yapmadığı hatırlatıldığında ise,şimdi yatırım ve istihdam zamanı” diye konuştu.

Canbay ; 2015 Yılında “Sarah Otel “ile hizmet sektöründe faliyet göstermeye başladık 2017 Yılında Otelimiz tüm dünyadan misafir ağırlamaya başladı çok talep görmesiyle birlikte Otelimizi geliştirip Üst katına büyük bir Restorant açtık , restorantımız otel dışında  müşterilerimize de hizmet veriyor. Müşterilerimiz yemek yerken tüm İstanbul’u izleme fırsatı buluyorlar… Sarah otel şubeleri ile alakalı Ege ve Akdeniz’de yatırım planlarımız var görüşmelerimiz devam ediyor 2021 yaz sezonuna yetiştirmeye çalışıyoruz… 

Nazem Cafe & Restoran İse Ailemize yeni kattığımız bir marka. Türkiye geneli francihise sistemi ile büyütmeyi hedefliyoruz , öncelik hedefimiz İstanbul içerisinde şube sayımızı çoğaltıp daha sonra Türkiye’ye geneline yayılmak..

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir